Szállítási információk

Facebook oldalunk

TOP termékek

Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók

Letisztult és elegáns!

Fekete, fehér alapszínekben, vagy natúr bükkfából.

Glitter ezüst és arany színekben is!
Nálunk a dísz hátoldala is ugyanolyan színű mint az eleje!

 

Asztali dísznek is kiválló! 

A díszeinket mi magunk készítjük, így teljes rugalmasságot, gyorsaságot és garanciát tudunk biztosítani.

 tortabeszúrók

Az esküvő szervezése és tervezése során számos fontos elemre kell odafigyelnünk. Az egyik ilyen elem az esküvői torta, amely az esküvői vacsora vagy az esti édességgel felszolgált desszert részét képezi. Az esküvői torta mindig különleges, hiszen az egyedülálló alkalomhoz illően kell megtervezni. Sziluett Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók megoldást kínálnak erre a problémára.

A Sziluett Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók olyan kiegészítők, amelyek a torta ékes díszítőelemei. Ezek a díszek lézer technológiával készülnek, így igazán precízen meg lehet tervezni azokat. Az egyedi megrendelésre készülő díszeknek a legfőbb előnye a testre szabható lehetőség, hiszen bármilyen kérésnek eleget tudnak tenni. A nevek, a dátum, a tortaforma, a helyszín vagy bármi más, ami az Ifjú Pár számára fontos és jelentős, beleilleszthető a díszbe.

Az esküvői tortakészítés folyamata hosszú és gondos tervezést igényel. A Sziluett Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók kiemelkedően fontos szerepet kapnak az összkép kialakításában. A díszek sokszor személyre szabottak, így az esküvő hangulatához is passzolnak. A Sziluett Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók egyik legjobb tulajdonsága, hogy az anyagukkal sokáig tartósak, így az Ifjú Pár emléke az esküvőjükre számos évig velük marad.

Összességében a Sziluett Esküvői tortadíszek - tortabeszúrók kiemelkedően fontos kiegészítők az esküvői tortához. A lézerrel készített egyedi díszekkel egy olyan különleges tulajdonságot kapunk, amely az alkalomhoz méltóan ékesíti az esküvői tortát. A testre szabhatóság és az időtálló anyagok pedig az évtizedek múltán is megőrzik a torták különlegességét.