Szállítási információk

Facebook oldalunk

TOP termékek

A termékeknél feltüntetett várható szállítási határidőre garantáltan megkapja a rendelését!

Ajánlatkérés egyedi tortadíszre

Mielőtt elküldi az ajánlatkérését kérjük, olvassa el ezt a kis leírást!

  • Sziluett (árnykép, akrilból, fából kivágott síkbeli dísz) készítésével foglalkozunk.
    3D nyomtatott, marcipán, grilázs, stb. díszeket nem készítünk.
  • A tortadísz lehetséges vagy kívánt legnagyobb szélességéhez egy darab, centiméterben megadott méret szükséges!
    Az olyan méretek sajnos nem elégségesek, mint pl.: „szokásos”, „16 szeletes tortára”, „3 emeletesre”, stb.
    Ha nem tudják a pontos méretet kérjük, egyeztessenek a cukrásszal.  Ez azért is hasznos, nehogy útban legyen valami díszítése a tortának.
    Tehát arra van szükség, hogy pl. azt írja oda a mérethez, hogy 18cm. Ez a méret azért fontos, mert ettől függ, hogy a díszre mennyi és milyen részletességű, méretű motívum fér el. Minél nagyobb egy dísz lehetséges mérete, annál nagyobb a mozgásterünk. A dísz magassága majd adódik a motívumokból.
    Pl.: 10cm szélesen csak egy monogram, vagy egy nászpár fér el, minden szöveg nélkül.
  • Sok esetben a tortadísz nem a torta tetejére kerül (mert pl. nagyon kicsi a legfelső szint), hanem a legalsó szintre, előre a második szint elé.
  • Elképzelés, ötlet nélkül nem tudunk ajánlatot adni! Ha csak lehet, legyen egy skicc, egy Móricka rajz, egy kép, amit feltöltenek. Mindegy a minősége. Küldhetnek bármilyen a weben talált díszt, hogyha valami olyasmit szeretnének.
  • Mindenképen javasolt – hogy lássák a lehetőségeket, méretarányokat, méreteket – hogy ha megvan a méret, egy kockás füzetben méret azonosan skicceljék fel az elképzelést. Így láthatják, hogy egy autó mellett egy baba milyen pici, illetve hogy egy hosszú dátum 12cm szélesen kiírva mindössze 1 cm magas lehet...
  • Ne csak azt írják, jelöljék be, hogy pl. „Nászpár” vagy „Gyerek”, mert ebből több ezer variáció lehet. Ha lehet, jelöljék meg a mi díszeinken, hogy pl. ilyen vőlegényt, olyan menyasszonyt szeretnének.
Motívumok
Egyéb motívumok
Kérem ellenőrizze, hogy a feltöltendő fájl nem tűnt el (látszik a fájl neve). Ez akkor fordul elő, ha valamilyen adatot nem, vagy rosszul adott meg és frissül az űrlap.