Szállítási információk

Facebook oldalunk

TOP termékek

A termékeknél feltüntetett várható szállítási határidőre garantáltan megkapja a rendelését!

Bögrék

Amennyiben szeretne egy szép bögrét, esetleg ajándékba adná azt, akkor a legjobb helyen jár!

Ezek nagyon időtálló nyomatok, mindennapi használatra is alkalmasak!

Bátran lehet mikrohullámú sütőbe tenni, és mosogatógépben is tisztítható.

 

A szublimációs egyedi bögrék kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, évfordulóról, Karácsonyról vagy bármi másról. Egyedi kedvenc fotóddal, kedvenc idézeteddel vagy bármilyen más egyedi tervezéssel díszítheted meg őket, így készülhet egy olyan ajándék, amely valóban kifejezi az ünnepelt személyiségét.

A szublimációs technológia lehetővé teszi a képek, szövegek és egyéb grafikák átvitelét a bögrére, amelyek a hő hatására szervesen beolvadnak a bögre bevonatába. A szublimációs nyomtatás garantálja, hogy a minta idővel sem fog elhalványulni.

Ezeknek az egyedi bögréknek van egy nagyon klasszikus, otthonos érzésük, amely mindenki számára értékes, így tökéletes ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak és kollégáknak egyaránt. A választható színek széles skálája, tevékenységhez és személyiséghez illő tervezésének lehetősége, az árak pedig rendkívül kedvezőek, amelyek a tökéletes ajándékot teszik mindenki számára elérhetővé.

Ha arra van szükséged, hogy klasszikus, egyedi ajándékot adj valakinek, személyessé téve a köztetek lévő kapcsolatot, akkor ne habozz, válassz egy szublimációs egyedi bögrét, amely lehetővé teszi, hogy a kedvenc képed és az üzeneted minden egyes kortyra emlékeztessen téged.