Szállítási információk

Facebook oldalunk

TOP termékek

TD3051501 - "Boldog Születésnapot!" felirat tortára X-A15

TD3051501 - "Boldog Születésnapot!" felirat tortára  X-A15
TD3051501 - "Boldog Születésnapot!" felirat tortára X-A15

 

Egészségre ártalmatlan, élelmiszerrel használható anyagból. Nagyon könnyű, mégis erős, így nem fog fog elsüllyedni a tortában. A dísz törékeny, körültekinő kezelést ígényel.  

A magasság adatban nincsen benne a beszúró tüskék 6cm-es hossza.

 Egyedi méretben is elkészítjük. Amenyiben nem talál önnek megfelelő méretet, kérem küldje el nekünk, hogy melyik termékből és mekkorára lenne szüksége, és postafordultával küldünk rá ajánlatot.

Várható GLS kézbesítés időpontja (MPL +1-2 nap!) :
2024.07.24
Anyaga :
Akril vagy bükkfa
Vastagság :
3 mm
További adatok
4 990 Ft/db
Adatok
Cikkszám
TD3051501
Gyakori kérdések/válaszok

Miből készül a tortadísz?


Díszeinket jellemzően kétféle alapanyagból készítjük: akrilból, vagy fából.
Az akril egy nagyon jól megmunkálható, könnyű anyag, amely lehetővé teszi, hogy viszonylag nagy

méretben is igen könnyű díszeket készíthessünk.

A fa pedig a természetességénél fogva nagyon kedvelt a természet közeli dekorációt szeretők körében.

Biztonságos az akril anyag élelmiszerben való használata?

 

Teljes mértékben. Az akril megfelel az EU 2002/72/EC (August 6, 2002) direktíváinak. Ez a direktíva tartalmazza a műanyagok élelmiszeripari anyagokkal való érintkezésének szabályzatát. Az arany vagy ezüst (tehát festett) akril díszeinket is ólommentes festékkel festjük.
 

Mekkora a legnagyobb illetve a legkisebb tortadísz amit készítenek?

A díszek elméleti legnagyobb mérete 90x60cm, de ekkora tortát még nem láttunk…J
Viszont asztaldíszként szoktunk nagyobb díszeket, betűket is készíteni, ezeknek szintén ez a maximális mérete.
A legkisebb méretet nagyban befolyásolja az, hogy mi szerepel a tortadíszen. A kivágott anyag nem lehet nagyon vékony (mert eltörik) illetve a túl kicsi betű olvashatatlan lenne.
Általánosságban elmondható, hogy egy tortadísz nem igazából lehet kisebb, mint 15x15cm, de persze vannak kivételek.

Miért drágábbak a csillogó arany vagy az ezüst díszek, mint a fekete, fehér, piros alapszínűek?

Az alapszínű díszeket anyagában színezett alapanyagból készítjük, míg az arany- és ezüstszínűeket a dísz elkészítése után festenünk, kezelnünk kell.

Mit jelent, az, hogy a fából készült dísz natúr bükk?

A fából készült díszeinket bükk rétegelt lemezből készítjük. Ennek - a bükkfa természetes világos színén kívül - nincs jellegzetes színe. A kész tortadíszeket azért, hogy dekoratívabbak legyenek, ugyanakkor megőrizzék a fa természetes festetlen szépségét, illetve, hogy kevésbé legyenek nedvszívók és sokáig eredeti szépségükben megőrizhetők legyenek, természetes narancsolajjal kenjük be. Ez az olajtól a fa természetes színét, erezetét felerősíti. „Mellékhatásként” kellemes narancsolaj illata lesz a dísznek tőle.

Lehet-e más színűre festeni a díszeket?

Mi csak a webáruházban szereplő színekben készítjük a díszeinket, ám annek semmi akadája, hogy a házilag lefessék (inkább fújják) azt. A fából és a fehér akrilból készülteket minden további nélkül festhetők. Ajánlott hozzájuk az akrilfesték, melyhez fánál a narancsolajos kezelés jó alapot biztosít. Figyelem, csak óvatosan a vékony részeknél, törékeny. 

Sajnos leejtettük a díszt és eltört. Mit lehet tenni?

Ha csak egy helyen tört el, akkor érdemes lehet egy csepp pillanatragasztóval megpróbálni összeragasztani a darabokat. Ha nem megy, vagy több darabra tört, sajnos nincs mit tenni vele.

Szeretném forgalmazni a díszeiket a cukrászdámba, esküvőszervező irodámba. Lehetséges?

Természetesen szívesen vesszük viszonteladók jelentkezését. Kérjük, e-mailben küldjön egy érdeklődő levelet.

Csak egy kicsit szeretnék a díszen változtatni. Így többe fog kerülni?

Ez mindig a változtatástól és annak nagyságától (grafikai munkaigényétől) függ.
Pl. az, hogy a díszt bizonyos keretek között kisebbre vegyük, nem jelent többletköltséget. Az, hogy nagyobbra vegyük, az már lehet, hogy plusz költséggel jár a nagyobb alapanyag szükséglet miatt.
Ha esetleg azt szeretné, hogy a gyűrű helyett egy „&” jel legyen, valószínűleg az sem kerül többe. Amennyiben ilyen jellegű kérése, kérdése van, keressen minket bizalommal e-mailben.

Máshol láttam egy mintát, meg tudják csinálni olyanra a díszemet?

Valószínűleg igen. Ehhez kérjük, hogy az info@4udesign.hu címre küldjék el a dísz képét, illetve mindenképen jelezzék, hogy milyen szélességben szeretnék a díszt.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt díszem?

A konkrét rendeléstől számítva három munkanapon belül postázzuk a díszt. A kiszállítás a választott módtól függően 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Félek ilyen díszt rendelni, mert mi van, ha útközben összetörik?

Díszeinket körültekintően csomagoljuk, így garantálni tudjuk, hogy nem sérül a szállítás alatt. Ha mégis megsérülne, úgy soron kívül és díjtalanul küldünk másik díszt helyette. Ehhez a csomag átvételét követően 24 órán belül kérjük jelezni a sérülést egy fotó melléklésével a sérülésről.

Mi az a talp? Muszáj ilyet rendeljek, hogy a tortára kitehessem a díszt?

A talpra nincs szükség a dísz tortára való kihelyezéséhez. Csakis akkor lehet szüksége a talpra, ha az ünnepség után, szeretné a tortadíszét emlékként kihelyezni a polcra, szekrényre.

Elég stabil lesz a tortadísz a tortán azzal a két beszúró tüskével?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a 6cm hosszú beszúrók elégségesek. Ám előfordulhat, hogy az Ön tortájának a teteje például vastag tejszínhabbal lesz borítva, ebben sajnos nem fog megállni a dísz. Ilyen esetben konzultáljon a cukrászával és jelezze nekünk, hogy milyen méretű esetleg alakú beszúróval kéri a díszt

Összefogdostam a fektet akril díszt, mivel lehet letakarítani?

A legfontosabb, hogy ne karcolja össze és ne törje el. Szükség esetén ablaktisztítóval lehet teljesen foltmentesre törölni. Hogy erre ne legyen szükség, ezért az akril (és főleg a fekete) díszeket csak az élüknél fogják meg, illetve beszúrásnál használjanak szalvétát a megfogásához.